Taart 


Een taart is standaard gemaakt van een naturel biscuit, banketbakkersroom  +  een vruchtenconfiture en dan bekleed en gedecoreerd met fondant.  
 

Andere smaken zijn uiteraard mogelijk, maar hier zijn in sommige gevallen extra kosten aan verbonden. 

Zo kunt i.p.v. naturel een chocolade biscuit kiezen.


Ook wat betreft de vullingen is er veel mogelijk. 

Enkele voorbeelden:

- Kaneel crème + appelvulling 

- Citroen bavaroise + lemoncurd 

- Chocolade ganache + karamel 

- Chocolade ganache + bosvruchten confiture 


Staat u smaak er niet bij, vertel het me. Ik zal mijn best doen te zoeken naar de juiste smaak voor u.  
 

Wat betreft de bekleding, dit is ook mogelijk met marsepein.  
Alle wensen zijn vooraf te bespreken.   
 

Liever geen fondant?

De chocolade drip cake is tegenwoordig ook razend populair en ziet er heel erg vrolijk uit.

Maar ook een slagroomtaart is gewoon bij mij te bestellen, eventueel met een fotoprint.

Traktaties

 
Cup cakes


Cup cakes kunnen al dan niet gevuld worden met een vulling naar keuze. Daarna bekleed en gedecoreerd met fondant of marsepein.  Ook kunnen de cup cakes worden gedecoreerd met een lekkere crème toef.